Referenties

You must have the Flash Player installed. CLICK HERE TO DOWNLOAD
 

Enkele voorbeelden

Architectenbureau Brunetta

Strakke vormgeving op basis van een bestaande folder van de klant. Flash animatie.

Voorlopig slecht enkel contactinformatie, maar met de uitbreidingsmogelijkheden van Xtrasite zal dat niet lang zo blijven.

CAW Leuven - Versterkt Welzijn

Voor zij die iets meer willen: Een startpagina met verborgen Flashmenu. En klik op de man om het intranet te kunnen betreden.

ELSYCA - Electrochemical modelling

Een high-tech bedrijf dat met het ontwerp van haar reclamebureau naar ons stapte. U kunt ook externe designs aanleveren voor het gebruik van Xtrasite.

HolonCom - Internet Service Bureau

Had u het al door? Ook deze site is een Xtrasite.

The Maffia - independent creative people

Creatieve geesten die elk hun eigen pagina's onderhouden. Eenvoudige vormgeving om goed als achtergrond te kunnen fungeren voor de veelheid aan stylen die getoond worden. Het eenvoudig kunnen bijmaken van pagina's is een must voor dit project. Vandaar hun keuze voor Xtrasite.

Timotheus vzw - Intuïtieve ontwikkeling

Xtrasite ondersteunt meertaligheid. U past makkelijk uw informatie in verschillende talen aan. U kiest welke informatie in welke talen verschijnt.  

  
 

Testimonials

  We hebben enorm veel positieve reacties op de website gekregen. We zijn zelf ook heel tevreden over het resultaat. En wat nog beter is, we moeten niet steeds wachten tot we veranderingen op www.jongereninformatie.be kunnen doorvoeren. Voor een site die boordevol informatie staat en up-to-date wilt zijn, is dat onontbeerlijk. Nu alle informatie erop staat, kunnen we ook beginnen met de site interactiever te maken en dat zonder steeds om nieuwigheden te moeten vragen. Prachtig gewoon!

 

 

Hilde Heughebaert, In Petto vzw

 

 

 

 

   Xtrasite heeft al onze verwachtingen ingelost. We wensten flexibiliteit maar kregen méér van een doe-het-zelf bouwdoos. Jullie aanzet was erg waardevol en met jullie vakkundig advies bij onze eerste eigen stappen toveren we nu moeiteloos nieuwe pagina's bij. De extra Spaanse versie die we gingen toevoegen is nu ook een feit. Het was een hele verademing om ons geen zorgen meer te hoeven maken over de technische kant van de zaak. We konden ons nu volledig focussen op de creatie van de inhoud. Bedankt!

 

 

Karel Cromé 

PR Verantwoordelijke L'Espinet Vacances nv