Waarom hét anti-virus programma op schepen, ideaal is voor uw bedrijf!

HolonCom verdeelt het ESET antivirusprogramma en installeerde ESET meermaals succesvol op schepen. Niet eenvoudig, want op zee werkt men met een satellietverbinding en deze is soms beperkt aanwezig. Men springt dan ook zeer omzichtig om met elke mm brandbreedte.

ESET is het ideale programma dat met beperkte brandbreedte servers en computers aan boord tegen virussen, malware, spyware en ransomware beschermt. Bovendien kan ESET ook van op afstand worden beheerd.

Waarom dit interessant is voor alle bedrijven? Een antivirusprogramma dat slechts beperkte ressources verbruikt, maar uw hardware maximaal beschermd is wat elke beheerder van IT zoekt.

Vraag meer informatie >

Bestel nu >

Waarom hét anti-virus programma op schepen, ideaal is voor uw bedrijf!

ons kantoor

HolonCom bv
Diksmuidelaan 95
2600 Antwerpen-Berchem

+32 3 440 41 96IT zonder zorgen met eenvoudige en betrouwbare oplossingen. De basis van IT ondersteuning is MyDesk waarbij je bureaublad overal beschikbaar is op een beveiligde computer, allemaal aan vaste prijzen. Hardware, ondersteuning van je kantoor, advies en bedrijfsspecifiekesoftware zijn optioneel. Daarnaast verzorgen we telefonie, maken we websites en helpen we je bij je software project