ESET security software is reeds vanaf zijn ontstaan een ster speler in het beveiliging segment.  
Zijn technologische voorsprong zorgt voor de efficiëntste oplossing in de markt.top van vlaanderen

ESET specialist

ESET beschermt uw computer, Mac and Android devices als de beste tegen internetbedreigingen opdat u veilig kunt surfen en mailen.

Met onze jarenlange ervaring met ESET zijn we uitgegroeid tot top verdeler van het ESET producten gamma. Zo hebben we erg veel ervaring met het gebruik van ESET als ultieme oplossing voor de scheepvaart.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

 

ESET <span>specialist</span>


Ultieme <span>performatie</span>

Scheepvaart

Ultieme performatie

Als iedere byte telt, in de scheepvaart bijvoorbeeld, dan kom je uiteindelijk steeds bij ESET Security software uit. Geen enkel ander product in de sector levert zo'n topprestaties die je nodig hebt in omgevingen waar bv de sateliet verbinding je beperkingen oplegd.

Super snelle scanning, uitermate zuinig met geheugen en processorkracht en daarbij nog de meest efficiënte update signatures in de markt.centraal beheer

ERA console
de centrale krachtpatser

De ESET suite bevat op de koop toe nog de gratis ERA console software. Hiermee bouwt u in no-time een centrale werkplek uit, vanwaar u al uw devices kan monitoren. De ERA console wordt uw workdesk om installaties te pushes, threads op te volgen, zelfs windows updates monitoren behoort tot de mogelijkheden.

<span>ERA console</span><br/>de centrale krachtpatser


<span>Bescherming</span><br/>van uw gegevens

GDPR

Bescherming
van uw gegevens

Persoonlijke gegevens beter beschermen en ervoor zorgen dat bedrijven daar ethisch en transparant mee omspringen, dat is waar de nieuwe EU-wetgeving voor staat. De General Data Protection Regulation of kortweg GDPR voorziet in een strengere wetgeving die op 25 mei 2018 in werking treedt. 

Wij bieden een IT-oplossing voor de vereiste in art. 32 en 34 dat gegevens ontoegankelijk moeten zijn door bijvoorbeeld versleuteling. ESET DESlock is een encryptie software, het versleutelt je gegevens. Het biedt een oplossing voor een aantal dagdagelijkse use cases: een laptop van een personeelslid werd gestolen, geen probleem! De gegevens worden van op afstand versleuteld.ESET voordelen

 uiterst kleine updates
 inclusief firewall
 centraal management
 snel
 full control
 state-of-the-art technologie
 50% korting voor non-profit klanten
 IT support
 ideaal bij sateliet connecties
 push install mogelijk


Wilt u meer
informatie of offerte?

Maak gerust een afspraak.
Bij onze mix van passie en professionaliteit serveren we u graag een kopje koffie.Onze werkwijzeons kantoor

HolonCom bv
BE 0899594133
RPR Antwerpen
Diksmuidelaan 95
2600 Antwerpen-Berchem
+32 3 440 41 96HolonCom CMS

HolonCom ontwikkelt al zijn sites met DNN CMS Platform (voorheen DotNetNuke®), het meest succesvolle open source application framework voor het ontwikkelen van CMS-systemen op het Windows/Microsoft platform.

HolonCom is DNN Expert, partner van Dotnetnuke Corp en lid van DNN Connect.