Welkom bij onze IT-vraagbaak, waar geen vraag te groot of te klein is! Wil je direct toegang tot IT-expertise, zonder een voltijdse IT'er of  volledige IT ondersteuning hoeft te hebben? Zoek niet verder! Wij bieden een eenvoudige en betrouwbare oplossing voor al jouw IT-vragen en -problemen. Of het nu gaat om het oplossen van softwareproblemen, het kiezen van de juiste technologie, of gewoon een algemene vraag over computers of software, wij staan klaar om je te ondersteunenStel je IT vraag aan een expert

Ask me anything

Welkom bij onze veelzijdige IT-vraagbaak, waar we jouw IT-vragen met open armen ontvangen.Of je nu worstelt met softwareproblemen die je workflow vertragen, hardware-uitdagingen die je operationele efficiëntie belemmeren, of je gewoon afvraagt welke technologie het beste past bij jouw bedrijfsbehoeften, of ze groot of klein zijn, wij navigeren je door het complexe IT-landschap. Onze missie is simpel: eenvoudige en betrouwbare IT-ondersteuning. Door te gebruiken van onze ad-hoc IT support, stel je je vragen wanneer het voor jou relevant is. Je vermijdt kopzorgen en kan je concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien en bloeien van jouw bedrijf.

Ask me anything

 • Zowel de creativiteit als de uitstekende dienstverlening worden erg geapprecieerd. De samenwerking verloopt van in het begin efficiënt en professioneel.

  Dr. Colpaert

 • Er is geen helpdesk maar echte hulp: direct contact en kwaliteitsadvies.

  Bruno De Saegher
  CEO Steenhandel De Saegher

 • ‘We werken zeker graag samen met HolonCom: een bedrijf met een visie, knowhow en klantvriendelijkheid.’

  Joel Versin
  Jint

 • Superleuk en vlot , veel geduld ;) Elke vraag werd correct en snel beantwoord.”

  Rafaella De Backer
  Foto Eddy

 • Het is een hele mooie website waar we allemaal zeer tevreden met zijn! Tof om mee te maken van begin tot einde, absoluut!”

  Jonathan De Jongh
  Elewijtcenter

 • Heel erg bedankt voor je snelle reactie!  Super service, zoals we dat gewend zijn van jou & Holoncom. Dat mag eens gezegd worden.

  Erik Haezebrouck
  Demetris


Greep uit ons IT aanbod

 All-inclusief PC Support
 Antivirusbescherming
 IT support
 ESET antivirus
 MyDesk
 24/7 monitoring
 Online Backup
 FileWallet
 Telefonie oplossingen
 Domeinnamen en E-mail
 Hardware
 Remote desktop
 Virtual desktop
 Thuiswerk
 VPN alternatief
 Telefooncentrale
 WeTransfer alternatief
 Dropbox alternatief
 Sharepoint alternatief
 Telefoontoestellen
 Netwerkondersteuning
 Strategisch advies
 Bedrijfsspecifieke software
 Hoofdtelefoons
 Managed Location
 Bekabeling
 Onafhankelijk advies


Wat kunnen we
voor jou doen?

Maak gerust een afspraak.
Bij onze mix van passie en professionaliteit serveren we je graag een kopje koffie.ons kantoor

HolonCom bv
Diksmuidelaan 95
2600 Antwerpen-Berchem

+32 3 440 41 96IT zonder zorgen met eenvoudige en betrouwbare oplossingen. De basis van IT ondersteuning is MyDesk waarbij je bureaublad overal beschikbaar is op een beveiligde computer, allemaal aan vaste prijzen. Hardware, ondersteuning van je kantoor, advies en bedrijfsspecifiekesoftware zijn optioneel. Daarnaast verzorgen we telefonie, maken we websites en helpen we je bij je software project