IT zonder zorgen, dat wil dus zeggen eenvoudige en betrouwbare oplossingen. Binnen de brede waaier aan IT-oplossingen kiezen we producten die hieraan voldoen. Eenvoud in gebruik voor jou. Betrouwbaar, veilig én waar we de controle over hebben, zodat we zelf in de bres kunnen springen als dat nodig is. Zodat jij gerust bent dat je werkt met een IT systeem dat stabiel is en makkelijk werkt. Vaste prijs per gebruiker en device

IT Support ALL-IN

Zonder IT geraak je vandaag nergens meer. We maken ons sterk dat onze oplossingen betrouwbaar zijn, daarom leveren we all-in IT Support. Je kan met andere woorden onbeperkt alle vragen stellen over je Windows PC. Alles is inbegrepen in de maandelijkse fee, bepaald in functie van de ondersteuning die je nodig blijkt te hebben, het aantal gebruikers / werkplekken. En voor uitzonderlijke projecten, zoals de (her)installatie-, migratie-, integratie, de hardware en on-premise interventies hanteren we zoveel mogelijk vaste prijzen.

IT Support <span>ALL-IN </span>


<span>MyDesk </span>

wanneer je bureaublad overal hetzelfde is

MyDesk

Onze dienstverlening vertrekt steeds vanuit een stevige, eenvoudige, uniforme en betrouwbare IT-omgeving. We rusten je uit met een veilige thuiswerkoplossing waarbij ieders bureaublad zowel thuis als op het werk altijd hetzelfde is. De eenvoud van het kennen van maar één systeem, waar je altijd op kan rekenen, daar zijn onze MyDesk klanten laaiend enthousiast over en dat is de grootste troef. En alles gehost in Vlaanderen. Veiligheid

Bescherming
van je gegevens
en installatie

Tegenwoordig kunnen IT-systemen en individuele computers niet meer zonder bewaking en bescherming. Reken op ons om je te beschermen tegen cyberbedreigingen en -aanvallen, zoals ransomware, virussen, spyware en phishing.

HolonCom vertrouwt op de beveiligingsproducten van ESET: professionele krachtpatsers die weinig van je computerkracht gebruiken, maar je wel een volledige bescherming bieden.

<span>Bescherming</span><br/>van je gegevens<br/>en installatie


Healthy system:<br/><span>werken zonder zorgen</span>

Proactief ondersteunen

Healthy system:
werken zonder zorgen

HolonCom zorgt ervoor dat je over een gezond IT-systeem beschikt. Van op afstand monitoren we alert je IT-systeem en ondernemen we proactief stappen. Zodat je je voor de volle 100% kan focussen op je werk.Optioneel en op vraag

Onafhankelijk advies

Elke bedrijf heeft een aantal leveranciers van bedrijfsspecifieke softwareprogramma’s. Daarin zijn wij dan wellicht niet de expert. Maar we weten goed hoe IT werkt en spreken dezelfde taal als die externe leveranciers. Bij besprekingen zitten we op vraag mee aan tafel om jullie belangen te behartigen. 

<span>Onafhankelijk</span> advies


<span>Managed location </span>

optioneel ondersteunen bedrijfslocatie

Managed location

Heb je een kantoor dat netwerkondersteuning nodig heeft, dan leveren we die ondersteuning met plezier op je bedrijfslocatie. We noemen dat een ‘Managed Location’. We nemen de verantwoordelijkheid op voor het netwerk- en kabelbeheer. Dat houdt in dat we daarop betrokken zijn en er een dossier ervan bijhouden. Tevens zorgen we voor de software en/of firmware updates van de door ons ondersteunde hardware en voeren we, vanop afstand, maandelijkse controles uit. De hardware zelf (zoals bv firewall, kabels,...), de opzet en (her)installatie ervan, uitzonderlijke herconfiguraties en eventuele on-site interventies rekenen we apart af.


 • Zowel de creativiteit als de uitstekende dienstverlening worden erg geapprecieerd. De samenwerking verloopt van in het begin efficiënt en professioneel.

  Dr. Colpaert

 • Er is geen helpdesk maar echte hulp: direct contact en kwaliteitsadvies.

  Bruno De Saegher
  CEO Steenhandel De Saegher

 • ‘We werken zeker graag samen met HolonCom: een bedrijf met een visie, knowhow en klantvriendelijkheid.’

  Joel Versin
  Jint

 • Superleuk en vlot , veel geduld ;) Elke vraag werd correct en snel beantwoord.”

  Rafaella De Backer
  Foto Eddy

 • Het is een hele mooie website waar we allemaal zeer tevreden met zijn! Tof om mee te maken van begin tot einde, absoluut!”

  Jonathan De Jongh
  Elewijtcenter

 • Heel erg bedankt voor je snelle reactie!  Super service, zoals we dat gewend zijn van jou & Holoncom. Dat mag eens gezegd worden.

  Erik Haezebrouck
  Demetris


Greep uit ons IT aanbod

 All-inclusief PC Support
 Antivirusbescherming
 IT support
 ESET antivirus
 MyDesk
 24/7 monitoring
 Online Backup
 FileWallet
 Telefonie oplossingen
 Domeinnamen en E-mail
 Hardware
 Remote desktop
 Virtual desktop
 Thuiswerk
 VPN alternatief
 Telefooncentrale
 WeTransfer alternatief
 Dropbox alternatief
 Sharepoint alternatief
 Telefoontoestellen
 Netwerkondersteuning
 Strategisch advies
 Bedrijfsspecifieke software
 Hoofdtelefoons
 Managed Location
 Bekabeling
 Onafhankelijk advies


Wat kunnen we
voor jou doen?

Maak gerust een afspraak.
Bij onze mix van passie en professionaliteit serveren we je graag een kopje koffie.Onze werkwijzeons kantoor

HolonCom bv
Diksmuidelaan 95
2600 Antwerpen-Berchem

+32 3 440 41 96IT zonder zorgen met eenvoudige en betrouwbare oplossingen. De basis van IT ondersteuning is MyDesk waarbij je bureaublad overal beschikbaar is op een beveiligde computer, allemaal aan vaste prijzen. Hardware, ondersteuning van je kantoor, advies en bedrijfsspecifiekesoftware zijn optioneel. Daarnaast verzorgen we telefonie, maken we websites en helpen we je bij je software project