Met een desktop in de cloud neem je je bureaublad overal mee, op gelijk welk apparaat. Je hebt een bureaublad of desktop die je steeds gebruikt, ook wel desktop as a service (daas) genoemd. Je kan rekenen op de betrouwbaarheid van de service met de eenvoud van steeds hetzelfde. je bureaublad is overal hetzelfde

MyDesk

We rusten je uit met een veilige thuiswerkoplossing waarbij ieders bureaublad zowel thuis als op het werk altijd hetzelfde is. De eenvoud van het kennen van maar één systeem, waar je altijd op kan rekenen, daar zijn onze MyDesk klanten laaiend enthousiast over en dat is de grootste troef. Het is een stevige, eenvoudige, uniforme en betrouwbare IT-omgeving

<span>MyDesk </span>


MyDesk<span> ook voor thuiswerk</span>

De voordelen

MyDesk ook voor thuiswerk

Voordelen:

 • Je bestanden én je bureaublad van je pc zijn ook thuis beschikbaar op dezelfde manier.
 • Werkt ook op tablet en smartphone.
 • Je bestanden zijn meteen geback-upt.
 • Makkelijk te combineren met verschillende beveiligingsmogelijkheden.


Klanten zijn laaiend enthousiast

De eenvoud van overal hetzelfde

Onze MyDesk klanten zijn laaiend enthousiast dat hun bureaublad overal hetzelfde is, zowel op pc, tablet of zelf smartphone. Had je niet meer de tijd om een mail af te werken op kantoor, dan kan je thuis de draad weer opnemen waar je stopte. De eenvoud en betrouwbaarheid ervan zijn de grootste troeven van remote of cloud desktop. 

De eenvoud van overal hetzelfde


<span>Back-up verzekerd</span>

beveiliging van je bestanden

Back-up verzekerd

We hosten MyDesk zelf in een datacenter in Vlaanderen. Alle bestanden worden steeds en regelmatig gebackupt. Je hoeft daar niets voor te doen. 

Onze servers in het datacenter voorzien we van de meest recente beveiliging en we zorgen dat we rendundant zijn om het online zijn te verzekeren. Het datacenter is extreem beveiligd, zodat je ook op dat gebied op uw beide oren kan slapen. 

We hopen van niet, maar mocht je laptop gestolen zijn of heb je je pc of laptop niet bij, dan kan je meteen weer aan de slag met een andere laptop of pc. Je logt in op je MyCloud en bent meteen weer vertrokken, daar waar je de laatste keer stopte.Contacten en agenda delen

Samenwerken

Via Microsoft Exchange mailboxen kan je makkelijk je contacten en agenda's met collega's delen. De verschillende beveilingsniveaus laten je toe om te kiezen wie welke mailbox kan bekijken en verzenden. Maar ook wie toegang tot welke agenda heeft om te kijken wanneer vergaderzalen vrij zijn bijvoorbeeld of voor collega's afspraken in te plannen. Contactpersonen kunnen gedeeld worden, zodat je ook daar snel en makkelijk mee kan werken. 

Je bestanden en mappen vind je in een vertrouwde omgeving terug. Je bepaalt wie toegang heeft tot welke mappen. 

<span>Samenwerken </span>

 • Zowel de creativiteit als de uitstekende dienstverlening worden erg geapprecieerd. De samenwerking verloopt van in het begin efficiënt en professioneel.

  Dr. Colpaert

 • Er is geen helpdesk maar echte hulp: direct contact en kwaliteitsadvies.

  Bruno De Saegher
  CEO Steenhandel De Saegher

 • ‘We werken zeker graag samen met HolonCom: een bedrijf met een visie, knowhow en klantvriendelijkheid.’

  Joel Versin
  Jint

 • Superleuk en vlot , veel geduld ;) Elke vraag werd correct en snel beantwoord.”

  Rafaella De Backer
  Foto Eddy

 • Het is een hele mooie website waar we allemaal zeer tevreden met zijn! Tof om mee te maken van begin tot einde, absoluut!”

  Jonathan De Jongh
  Elewijtcenter

 • Heel erg bedankt voor je snelle reactie!  Super service, zoals we dat gewend zijn van jou & Holoncom. Dat mag eens gezegd worden.

  Erik Haezebrouck
  Demetris


MyDesk mogelijkheden

 bestanden overal beschikbaar
 veilig werken met SSL beveiliging
 beveiliging op mappen
 eenvoud in gebruik
 back-up
 samenwerken
 software overal beschikbaar
 betrouwbare oplossing
 lokale hosting
 contacten delen
 agenda delen
 flexibele configuratie op maat


Wat kunnen we
voor jou doen?

Maak gerust een afspraak.
Bij onze mix van passie en professionaliteit serveren we je graag een kopje koffie.

ons kantoor

HolonCom bv
Diksmuidelaan 95
2600 Antwerpen-Berchem

+32 3 440 41 96IT zonder zorgen met eenvoudige en betrouwbare oplossingen. De basis van IT ondersteuning is MyDesk waarbij je bureaublad overal beschikbaar is op een beveiligde computer, allemaal aan vaste prijzen. Hardware, ondersteuning van je kantoor, advies en bedrijfsspecifiekesoftware zijn optioneel. Daarnaast verzorgen we telefonie, maken we websites en helpen we je bij je software project