FileWallet - VPN geüpgraded
Waarom FileWallet een ideaal VPN alternatief is

1. GEEN INTERNET NODIG

Kies welke bestanden of mappen je ook offline wilt gebruiken. Geen "ik heb geen connectie" vragen meer. Bij slechte internetconnectie, werk je verder en bij de herstelling van de connectie synct het de bestanden automatisch met FileWallet.

2. EENVOUD IN GEBRUIK

FileWallet werkt intuïtief. De Windows mappenstructuur ben je gewoon en ook een ‘mapped drive’ is niets nieuws. Training is niet of slechts beperkt nodig.

3. ORDE IN DOCUMENTEN

Gedaan met de chaos van 'tijdelijke mappen' in verscheidene tools zoals Google Drive en Dropbox. Externen kunnen bestanden opladen in een map van jouw keuze. Zo behoud je zelf de controle en veiligheid van je informatie.

4. BESTANDEN DELEN

FileWallet biedt een alternatief voor WeTransfer, om eenvoudig kleine en grote bestanden te delen met externen., al dan niet beperkt in tijd en /of beveiligt met paswoord.

5. SAFETY FIRST

Uitgebreide beveiligingsmogelijkheden van inloggen met een paswoord, tot 2-factor authentication en antimalware functies. Bij
ontvreemding van laptop of andere apparaten kan men niet aan het netwerk (zonder gebruik van de extra beveiling)..

6. BACK-UP EN VERSIES

Meerdere versies van een document worden automatisch bijgehouden. Bestanden terug zetten of versies herbekijken is eenvoudig te beheren. Alsook back-up van je bestanden.

Download the infografic >

FileWallet - VPN geüpgraded

ons kantoor

HolonCom bv
Diksmuidelaan 95
2600 Antwerpen-Berchem

+32 3 440 41 96IT zonder zorgen met eenvoudige en betrouwbare oplossingen. De basis van IT ondersteuning is MyDesk waarbij je bureaublad overal beschikbaar is op een beveiligde computer, allemaal aan vaste prijzen. Hardware, ondersteuning van je kantoor, advies en bedrijfsspecifiekesoftware zijn optioneel. Daarnaast verzorgen we telefonie, maken we websites en helpen we je bij je software project