Uitnodiging webinar Telewerken

We beantwoorden alle vragen omtrent Telewerken die we de laatste maanden ontvingen. Via concrete vragen geven we je praktische antwoorden en concrete tips en tricks doorheen de verschillende HR en IT aspecten van Telewerk.Inschrijvingen afgesloten

Hartelijk bedankt voor uw interesse!

De inschrijvingen voor het evenement hebben we helaas afgesloten. 

Laat u interesse zeker blijken. We houden u dan op de hoogte mochten we extra sessies organiseren.Flexorius

War for talent. Deeleconomie. Flexibel werken. Alternatieve verloningen. Burn-outs. Work-life balance. Jobhopping … Deze HR uitdagingen adequaat aanpakken zorgt voor de sterke organisaties van morgen: organisaties die uitgroeien tot sterke ecosystemen, die slim inspelen op wijzigende omstandigheden en gericht te werk gaan. Flexorius gelooft in langdurige, intensieve en duurzame klantenrelaties om jouw hr-uitdagingen op te vangen in een continu veranderende maatschappij. Flexorius ondersteunt ondernemingen in de groei van hun Human Capital. Dit kan via interim management, projecten of participatie.

Contacteer ons >

HolonCom

HolonCom is specialist in het ondersteunen van onze klanten in hun IT. We doen dat onder andere via remote desktop, file sharing, IT-support en antivirusbescherming. Veilig samenwerken voor daadkrachtige professionals. Betrokken, verantwoordelijk en integer zijn de waarden die daarbij voorop staan. 

Contacteer HolonCom >ons kantoor

HolonCom bv
BE 0899594133
RPR Antwerpen
Diksmuidelaan 95
2600 Antwerpen-Berchem
+32 3 440 41 96HolonCom CMS

HolonCom ontwikkelt al zijn sites met DNN CMS Platform (voorheen DotNetNuke®), het meest succesvolle open source application framework voor het ontwikkelen van CMS-systemen op het Windows/Microsoft platform.

HolonCom is DNN Expert, partner van Dotnetnuke Corp en lid van DNN Connect.