Betrokken, verantwoordelijk, integer, vanuit deze waarden vertrekken we steeds om steeds onafhankelijk eenvoudige en betrouwbare oplossingen aan te bieden. Sinds onze oprichting in 1998 bouwden we een massa ervaring op. Heel wat bedrijven, van zelfstandigen over vzw’s en kmo’s, rekenden al op onze IT-ondersteuning, zowel in de dagelijkse ondersteuning als voor telefonie of websiteoplossingenHolonCom, de naam

Arthur Koestler, bedacht de term 'holon' om iets aan te duiden dat zowel op zichzelf een geheel is als onderdeel van een groter geheel. De term wordt vaak ook gebruikt in de context van zelfregulerende teams. 

Voor HolonCom is het belangrijk om vanuit de kracht van ieders eigenheid samen te werken aan een groter geheel. Waar elkeen zijn eigen expertise gebruikt om bij te dragen aan het geheel, maar tegelijkertijd zijn eigenheid behoud om ook die kracht te behouden.

Wij werken op deze wijze samen mét klanten en vragen hoe de eigenheid van hun business werkt om die in te zetten samen met onze technische of creatieve expertise. 

We werken op deze wijze ook samen mét partners. Zij hebben een specifieke expertise die we samen inzetten om je te ondersteunen en te bekrachtigen in uw expertise. Wij zoeken dan ook steeds naar andere kleine entiteiten die groots zijn in expertise en waarden. 

IT ondersteuning, betrouwbaar en eenvoudig, onze absolute specialiteit. 
We bestaan sinds 1998 en hebben steeds kleine bedrijven en organisaties ondersteunt met hun IT. Ervoor zorgen dat je de juiste hardware hebt, kan surfen en overal je bestanden ter beschikking hebt, dat is onze core business. We hebben er voldoening van dat je goed kan werken en je je daar geen zorgen over hoeft te maken, gebruik makend van die oplossing waar we zelf al jaren op bouwen. 

Betaalbare websites mét impact
HolonCom bestaat sinds november 1998. We zijn DNS-agent sinds de lancering van de .be domeinnamen. We groeiden van internetpioniers uit tot een gevestigde waarde. Mooie, functionele CMS-gebaseerde websites bouwen, daarmee geven we je een belangrijk communicatiekanaal in handen. Opleiding, advies en ondersteuning inbegrepen!

Gedreven en gezond

HolonCom is een gezond bedrijf. We groeien ieder jaar gestaag: een organische groei, gebaseerd op mond-aan-mond reclame over onze eerlijke, open en professionele manier van werken.

We werken daarvoor samen met een aantal andere kleine bedrijven die elk hun expertise hebben in hun vakdomein. We houden echter steeds het overwicht en kunnen dat volledig terug in handen nemen, mocht dat nodig zijn. We hebben graag controle over datgene waar we verantwoordelijk voor zijn. We hebben dan ook zelf servers in een datacenter. We werken met LTS versies van software (Long-Term Support), een versie van software die gedurende een langere periode ondersteund wordt door de ontwikkelaar (en dus beveiligheidsupdates en bugfixes, waardoor de software veilig en stabiel blijft werken). We zijn onafhankelijk van andere leveranciers en dat is voor ons een essentieel aspect van het verzorgen van kwaliteit, er zeker van zijnd dat we je kunnen bezorgen wat voor je werkt. Zo kunnen we je altijd de kwaliteit geven die je verdient.

Reken ook op HolonCom voor;

  • telefonie
  • hardware
  • fotograaf
  • copywriting
  • branding
  • copywriting
  • corporate identity
  • marketing mailings
  • social media
  • vertalingen

Dat zijn maar enkele terreinen waarvoor je op ons kan steunen. En neen, wij doen dat niet allemaal zelf, maar we zitten wel midden in het wereldje en we wijzen je graag de weg of coördineren dat voor je.

<span>HolonCom</span>, de naam


ons kantoor

HolonCom bv
Diksmuidelaan 95
2600 Antwerpen-Berchem

+32 3 440 41 96IT zonder zorgen met eenvoudige en betrouwbare oplossingen. De basis van IT ondersteuning is MyDesk waarbij je bureaublad overal beschikbaar is op een beveiligde computer, allemaal aan vaste prijzen. Hardware, ondersteuning van je kantoor, advies en bedrijfsspecifiekesoftware zijn optioneel. Daarnaast verzorgen we telefonie, maken we websites en helpen we je bij je software project