HolonCom deelt zijn expertise graag met u. Om u meer te laten halen uit wat er vandaag kan.
Zonder onnodige investeringen maar met een maximale ROI: return on IT.DNN Software

Jaren ervaring tot uw dienst

Bij HolonCom hebben we heel wat ervaring met het DNN CMS Platform, voorheen DotNetNuke® (het meest succesvolle open source application framework voor het ontwikkelen van CMS-systemen op het Windows/Microsoft platform). We geven u graag onafhankelijk advies over het gebruik van dit CMS-systeem.

DNN werd wereldwijd al meer dan 6.000.000 maal gedownload en kent meer dan 700.000 gebruikers. Heel wat universiteiten, bedrijven en organisaties zoals de Verenigde Naties rekenen er dagelijks op. Het is een erg veilig, robuust, gebruiksvriendelijk en flexibel CMS. HolonCom is bovendien zeer actief binnen de DNN Software Community. We zijn dan ook de aangewezen gesprekspartner als u advies over CMS-systemen in het algemeen en DNN in het bijzonder nodig hebt.

Jaren <span>ervaring tot uw dienst </span>


<span>Duidelijke omschrijving </span>van uw software noden

Software analyse

Duidelijke omschrijving van uw software noden

Software-ontwikkeling kan bijzonder complex zijn. Begeleiding door een betrouwbare en ervaren partner bespaart u heel wat tijd, energie en kopzorgen.

Welke meerwaarde mag u verwachten? We vertrekken vanuit uw verwachtingen en gaan per scherm na hoe we uw doelstellingen zo gebruiksvriendelijk mogelijk realiseren. Een correcte analyse is het ideale vertrekpunt voor de creatie van elke goede applicatie.IT expertise

Onafhankelijk advies

We verzorgen uw IT-installaties en zorgen dat uw systeem ‘gezond’ is. Reken op een pro-actieve aanpak en weet dat we altijd graag tijd maken voor uw extra vragen of bekommernissen.

Twijfels over uw huidige IT-installatie en nood aan een second opinion? Vraag gerust ons advies. We helpen u graag.

<span>Onafhankelijk</span> advies


ESET<span> ondersteuning en -advies</span>

ESET antivirus

ESET ondersteuning en -advies

ESET is een antivirusoplossing die uw pc’s, laptops, Macs, Android tablets en Android phones beschermt tegen internetbedreigingen (virussen, spam, phishing, spyware, ...).

De ESET-software vergt weinig van computerkracht, maar geeft u in ruil wel de volledige bescherming die u nodig hebt.

HolonCom helpt u bij de installatie van ESET en geeft nazorg en advies. We hebben heel wat specifieke ervaring met ESET-installaties voor de scheepvaart. Deze veeleisende omgeving maakt ons extra bedreven in het beschermen van alle mogelijke IT-systemen.Onze werkwijzeHeeft u een
vraag of briefing?

Maak gerust een afspraak.
Bij onze mix van passie en professionaliteit serveren we u graag een kopje koffie.ons kantoor

HolonCom bv
BE 0899594133
RPR Antwerpen
Diksmuidelaan 95
2600 Antwerpen-Berchem
+32 3 440 41 96HolonCom CMS

HolonCom ontwikkelt al zijn sites met DNN CMS Platform (voorheen DotNetNuke®), het meest succesvolle open source application framework voor het ontwikkelen van CMS-systemen op het Windows/Microsoft platform.

HolonCom is DNN Expert, partner van Dotnetnuke Corp en lid van DNN Connect.