Voorbereid op<br/><span>de toekomst</span>

DNN Software platform

Voorbereid op
de toekomst

Een zorgvuldig gekozen content management system staat er garant voor dat u of uw   webmaster snel en makkelijk gegevens, beelden en andere content kan ingeven in de beheermodule van uw site. HolonCom ontwikkelt al zijn sites met DNN CMS Platform (voorheen DotNetNuke®), het meest succesvolle open source application framework voor het ontwikkelen van CMS-systemen op het Windows/Microsoft platform.

Wereldwijd is DNN al meer dan 6.000.000 maal gedownload en kent het meer dan 700.000 gebruikers. Onder meer heel wat universiteiten, bedrijven en organisaties zoals de Verenigde Naties werken met dit CMS. Het is een erg veilige, robuuste, gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing. Omdat ze zo wijd verspreid is, evolueert ze continu mee met alle nieuwe online trends en tendensen. En daar haalt u mee uw voordeel uit. HolonCom is bovendien zeer actief binnen de DNN Software gemeenschap en organiseerde zelf al evenementen voor de Europese ontwikkelaars die met DNN werken.

DNN is een CMS met eindeloze mogelijkheden. U kan het steeds uitbreiden. Formulieren, fotogalerijen, nieuwsbrieven, een webshop, blog, sociale media, … het is allemaal mogelijk. Intranet koppelen? De toegang selectief beperken tot bepaalde delen van uw site? Het kan snel en gebruiksvriendelijk geïmplementeerd.

Veiligheid en betrouwbaarheid worden door DNN hoog in het vaandel gedragen. Dus ook op dat vlak zit u letterlijk en figuurlijk safe.

Maak gebruik van onze jaren expertise in het DNN software platformons kantoor

HolonCom bv
BE 0899594133
RPR Antwerpen
Diksmuidelaan 95
2600 Antwerpen-Berchem
+32 3 440 41 96HolonCom CMS

HolonCom ontwikkelt al zijn sites met DNN CMS Platform (voorheen DotNetNuke®), het meest succesvolle open source application framework voor het ontwikkelen van CMS-systemen op het Windows/Microsoft platform.

HolonCom is DNN Expert, partner van Dotnetnuke Corp en lid van DNN Connect.