Jammer, ik kan niet


Flexorius

War for talent. Deeleconomie. Flexibel werken. Alternatieve verloningen. Burn-outs. Work-life balance. Jobhopping … Deze HR uitdagingen adequaat aanpakken zorgt voor de sterke organisaties van morgen: organisaties die uitgroeien tot sterke ecosystemen, die slim inspelen op wijzigende omstandigheden en gericht te werk gaan. Flexorius gelooft in langdurige, intensieve en duurzame klantenrelaties om jouw hr-uitdagingen op te vangen in een continu veranderende maatschappij. Flexorius ondersteunt ondernemingen in de groei van hun Human Capital. Dit kan via interim management, projecten of participatie.

Contacteer ons >

HolonCom

HolonCom is specialist in het ondersteunen van onze klanten in hun IT. We doen dat onder andere via remote desktop, file sharing, IT-support en antivirusbescherming. Veilig samenwerken voor daadkrachtige professionals. Betrokken, verantwoordelijk en integer zijn de waarden die daarbij voorop staan. 

Contacteer HolonCom >ons kantoor

HolonCom bv
BE 0899594133
RPR Antwerpen
Diksmuidelaan 95
2600 Antwerpen-Berchem
+32 3 440 41 96HolonCom CMS

HolonCom ontwikkelt al zijn sites met DNN CMS Platform (voorheen DotNetNuke®), het meest succesvolle open source application framework voor het ontwikkelen van CMS-systemen op het Windows/Microsoft platform.

HolonCom is DNN Expert, partner van Dotnetnuke Corp en lid van DNN Connect.