Sinds 1998 maakt HolonCom betrouwbare en impactvolle sites voor zelfstandigen, bedrijven en organisaties.
Ontdek de passie en expertise van het HolonCom team.HolonCom,
onze naam

Arthur Koestler, bedacht de term 'holon' voor Janus-achtige entiteiten die een geheel zijn en tegelijkertijd een deel van een ander geheel. Het stamt af van het Griekse ‘holos’ (geheel). Het achtervoegsel ‘on’ suggereert het deel-gegeven, zoals in ‘proton en ‘neutron’. Koestler merkte op dat mensen, net als andere biologische entiteiten, zelfregulerende entiteiten zijn die zowel de onafhankelijke eigenschappen van gehelen als de afhankelijke eigenschappen van delen bezitten.

HolonCom ziet organisaties en hun medewerkers als holons. Wij hebben oog voor eigenheid én afhankelijkheid t.o.v. het grotere geheel. Maar ook voor verantwoordelijkheid t.o.v. de andere holons in de structuur. Communicatie tussen holons dient te vertrekken vanuit het besef van elkaars eigenheid én afhankelijkheid, en niet van eigenheid óf afhankelijkheid.

HolonCom stelt zijn eigenheid en sterkte ten dienste van u. Wij luisteren naar de communicatie van en tussen de holons van uw organisatie. Wat wilt uw organisatie? Wat willen de medewerkers? Uw eigenheid geeft mee vorm aan onze creaties en adviezen.

Uw onafhankelijkheid is een van de pijlers in deze visie. Wij ondersteunen u en werken samen met u. Maar we willen u niet afhankelijk maken van ons. We geven u alle tools in handen zodat u zelf de holons van uw organisatie verder kan ontwikkelen en zich laten ontwikkelen.

Betaalbare websites mét impact: onze absolute specialiteit
HolonCom bestaat sinds november 1998. We zijn DNS-agent sinds de lancering van de .be domeinnamen. We groeiden van internetpioniers uit tot een gevestigde waarde.

Mooie, functionele CMS-gebaseerde websites bouwen: dat is onze core business. Hiermee geven we u een belangrijk communicatiekanaal in handen. Opleiding, advies en ondersteuning inbegrepen!

Gedreven en gezond

HolonCom is een gezond bedrijf. We groeien ieder jaar gestaag: een organische groei, gebaseerd op mond-aan-mond reclame over onze eerlijke, open en professionele manier van werken.

Alles wat we doen, doen we in eigen beheer: hosting, beheer van domeinnamen, design en implementaties. Deze onafhankelijkheid t.o.v. andere leveranciers is voor ons een essentieel aspect van de kwalitatieve service waarvoor we gekend zijn. Zo kunnen we u altijd de kwaliteit geven die u verdient.

Reken ook op HolonCom voor;

  • branding
  • copywriting
  • corporate identity
  • marketing communication
  • fotografie
  • prepress
  • strategic planning
  • vertalingen

Dat zijn maar enkele terreinen waarbij u op ons kan steunen. En neen, wij doen dat niet allemaal zelf, maar we zitten wel midden in het wereldje en we wijzen u graag de weg of coördineren voor u.

<span>HolonCom</span>,<br/>onze naam


ons kantoor

HolonCom bv
BE 0899594133
RPR Antwerpen
Diksmuidelaan 95
2600 Antwerpen-Berchem
+32 3 440 41 96HolonCom CMS

HolonCom ontwikkelt al zijn sites met DNN CMS Platform (voorheen DotNetNuke®), het meest succesvolle open source application framework voor het ontwikkelen van CMS-systemen op het Windows/Microsoft platform.

HolonCom is DNN Expert, partner van Dotnetnuke Corp en lid van DNN Connect.